AAS Dagherstel: snel herstel van schade

Een ongeluk zit in een klein hoekje en dat is ook het geval wanneer je met de auto de weg op gaat. Het kan zomaar voorkomen dat je ergens tegenaan rijdt of dat je in aanraking komt met een andere auto. Wellicht zie je er dan tegenop om een afspraak te maken bij de schadehersteller, omdat je de auto dan lange tijd kwijt bent. Toch hoeft dit niet het geval te zijn, want met AAS Dagherstel ben je niet alleen verzekerd van snelle, maar ook van professionele en betaalbare hulp. Zo heb je jouw auto al binnen een dag weer terug en is er niets meer van de schade te zien.

Een groot voordeel van AAS Dagherstel is dat je online heel eenvoudig je schade zelf kunt berekenen voordat je een afspraak maakt. Je kunt aanvinken waar aan de auto de schade zit en wat voor soort schade het is. Je kunt kiezen uit de meest voorkomende soorten schade aan de auto. Zo zie je direct wat je betaalt voor het laten herstellen van de schade en kom je niet voor verrassingen te staan. Staat jouw schade er niet bij? Dan neem je vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak bij een filiaal in de buurt.

Voor iedere kras en deuk ga je naar AAS Dagherstel

Of er nu sprake is van een deukje, een diepe kras, een schade aan het dashboard, doffe koplampen of een scheur in de bekleding: dit kan allemaal snel worden hersteld voor een vaste lage prijs. Hiermee maak je het voor jezelf makkelijk en betaalbaar en weet je daarnaast ook zeker dat je jouw auto niet lang kwijt bent.