Alles over het merk voor slippers en sandalen

Loop je graag op sandalen of slippers, maar heb je vaak last van rug- of voetpijn als je (te) lang moet staan ​​of lopen? Dan is er maar één ding te doen. Zoek naar een merk dat over dit probleem heeft nagedacht. Laat het ideale merk maar komen van onze oosterburen. We hebben het natuurlijk over Birkenstock. Birkenstock is een merk van Duitse oorsprong, opgericht in 1774. Wanneer een product uit Duitsland komt, weet u direct dat het een degelijk en kwalitatief hoogstaand product is. Hetzelfde geldt voor Birkenstock-producten. Weetje; wist je dat maar liefst een kwart van de mensen die in de Duitse schoenenindustrie werken, bij de Birkenstock fabriek werkt?

Unieke combinatie van comfortabele materialen

Birkenstock staat bekend om verschillende aspecten. Eén daarvan is de unieke combinatie van materialen. Een combinatie die je niet snel ziet bij slippers en sandalen. Birkenstock maakt namelijk gebruik van een combinatie van onder andere natuurlatex en suède. Dit maakt de slippers en sandalen van Birkenstock dé keuze voor mensen die op zoek zijn naar ultiem comfort. Niet voor niks dat mensen de slippers en sandalen van Birkenstock ook wel omschrijven als een tweede huid. Ideaal dus voor thuis, op vakantie naar het strand of voor een wandeling. Dit laatste klinkt misschien erg vreemd wanneer we het hebben over slippers en sandalen, maar daar heeft Birkenstock wat op gevonden.

Ontdek het anatomische voetbed

Er is nog iets dat Birkenstock zo populair en bekend heeft gemaakt in de afgelopen jaren; het voetbed. De slippers en sandalen van Birkenstock zijn niet zomaar schoeisel: het kost maar liefst 117 productiestappen om tot het eindproduct te komen. Het gros hiervan komt voort uit het anatomische voetbed. Dit voetbed past zich aan naar jouw voeten, waardoor jouw gewrichten en voeten ontlast worden tijdens het lopen en staan. Hierdoor is urenlang lopen op de slippers en sandalen van Birkenstock geen enkel probleem.