De vlambloem is een pareltje in je tuin

Modern composition of home garden filled a lot of beautiful plants, cacti, succulents, air plant in different design pots. Stylish botany interior. . Home gardening concept. Template.

Wanneer je op zoek bent naar een plant die super mooi is en ook veel aandacht zal krijgen als mensen hem zien dan is de vlambloem wat je zoekt. Deze plant is namelijk zeer uniek en bloeit ook in hele mooie kleuren. Er zijn ook vele kleuren beschikbaar. Er is zowel een mooie neutrale witte kleur die eigenlijk wel in iedere tuin past maar je hebt ook een uitblinker in het knalrood. Het voordeel is ook dat je ze niet perse in de volle zon hoeft te planten. Je zult namelijk zien dat ze het ook prima doen als ze op een halfschaduw plek staan. Ook in de winter zullen ze niet kapot vriezen. Het enige waar je wel rekening mee moet houden is dat niet alle soorten van deze plant in de winter groen zullen blijven. 

vlambloem

Hoe hoog kan de plant worden?

Als je gaat kijken naar hoe hoog de vlambloem kan worden dan zie je dat er veel variatie is. Niet elke variant wordt natuurlijk even hoog. Zo heb je bijvoorbeeld planten die niet hoger komen dan je knieën maar je hebt ook planten die wel een meter hoog kunnen worden. Kijk hier dus goed naar voor je een plant koopt.