Deze software maakt jouw werk veel gemakkelijker

Verhuur jij één vergaderruimte? Of heb jij veertig vergaderzalen te huur? Hoeveel zalen jij ook verhuurt, je wil jouw gasten altijd de beste ervaring bieden. Zo snel mogelijk een offerte opstellen, zodat de gast ook daadwerkelijk bij jou een boeking zal doen, kan behoorlijk stressvol zijn. Ook in het maken van werklijsten en draaiboeken gaat meer tijd zitten dan je zou willen. Daarnaast is het belangrijk dat alle medewerkers altijd de laatste informatie tot hun beschikking hebben. Het kan een behoorlijke puzzel zijn om dit allemaal goed voor elkaar te krijgen. Wil jij jouw werk een stukje makkelijker maken? Dan is het tijd voor nieuwe software.

De beste service voor jouw gasten

Kan de juiste zaalreservering software jouw werk echt eenvoudiger maken? Jazeker! Je kunt het reserveringssysteem binnen enkele minuten integreren op jouw website en aanpassen aan jouw werkwijze. Daarna kunnen gasten direct een offerte aanvragen. De software stelt de offerte op, waardoor jij hier geen omkijken meer naar hebt. Gasten ontvangen deze offerte binnen enkele minuten in hun mailbox. Hierdoor zullen zij sneller geneigd zijn om de offerte ook daadwerkelijk te tekenen. Ook het draaiboek en de werklijst worden automatisch opgesteld door de software. Jij hebt alle informatie die je nodig hebt op één plek en kunt zo dus veel efficiënter werken en de gast een betere en snellere dienstverlening bieden.

Altijd een compleet overzicht

Wil jij ook altijd en overal inzicht hebben in de geboekte vergaderzalen? Ook dat kan met zaalreservering software. Je kunt zien welke events bevestigd zijn en welke nog als optie in de agenda staan. Per event heb je een overzicht van het draaiboek, de taken en de communicatie. Zowel je medewerkers als jij kunnen hier aanpassingen in doen en ook communicatie met de gast verloopt via dit systeem. Stel handige herinneringen in voor belangrijke afspraken of taken. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht van alle werkzaamheden en weet je zeker dat je het beste werk aflevert.