Facilitair adviesbureau

lankesterschoonmaakadvies

Dringend schoonmaakadvies nodig? Vraag Lankester Facilitair adviesbureau om een vrijblijvend schoonmaakadvies. Wij leveren u een onafhankelijk en objectief beeld van de bij u verrichtte schoonmaakwerkzaamheden, op basis van kwaliteitsmeetsystemen en jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche. U krijgt hierdoor direct een compleet en helder beeld van de stand van zaken wat betreft de schoonmaak en hygiƫne, waardoor u op basis hiervan verdere actie kunt ondernemen. Dit kan zijn meer schoonmakers inzetten, andere schoonmaakmiddelen gebruiken of bijvoorbeeld het personeel schoonmaakcursussen geven, zodat ze beter hun werk kunnen doen. Ook kan het zijn dat het huidige schoonmaakbedrijf ondermaatse prestaties levert en dan kan een ander schoonmaakbedrijf een goede keuze zijn. Ook geven wij advies over de inzet van andere schoonmaakmiddelen en betere schoonmaakmaterialen, teneinde samen tot een voldoening gevend resultaat te komen.

lankesterschoonmaakadvies

Wilt u de schoonmaak compleet gaan uitbesteden en heeft u hier vragen over of advies bij nodig dan kunnen wij uw schoonmaakbehoeftes in uw pand inmeten.

Na de inmeting weet u dan exact over hoeveel vierkante meters het gaat, welke locaties meer dan andere locaties gereinigd moeten worden, op welke wijze dit gedaan dient te worden en belangrijker nog, hoeveel u per maand kwijt bent aan een schoonmaakbedrijf wanneer u deze gaat inhuren hiervoor. Vraag vandaag nog om een vrijblijvend gesprek via het contactformulier of bel ons.