Handgemaakt in Italië

De collecties van het Italiaanse lifestyle-label jacob cohen zetten altijd nieuwe maatstaven in de mode. Het merk zet de toon in de luxe casual sector met zijn handgemaakte, verfijnde denim. Het maakt exclusieve Japanse Kurabo-denim, comfortabel katoen en fijn leer tot broeken en overhemden, polo’s en jassen. En het concept slaat aan, gecombineerd met een beproefde merkfilosofie.

Uitstekend comfort door de perfecte pasvorm

Het idee van textielperfectie en het compromisloos uitgevoerde gebruik van unieke elementen geeft elk model zijn wereldwijd gewaardeerde handgemaakte in Italië karakter en staat garant voor zeldzame luxe kledingstukken. Ontwerpen van jacob cohen zijn bedoeld voor aantrekkelijke casual looks en staan ​​ondanks hun internationale succes nog steeds synoniem voor individuele stijl. Voor modebewuste trendsetters maar ook voor iedereen die de klassiekers prefereert.

Samen met de standaardmodellen – en hun standaard is erg hoog – komt het populaire label altijd met iets op de proppen, pikt iets nieuws op en / of stelt het voorbeeld, voor elke collectie en elke limited edition. Het wijkt echter nooit af van de oorspronkelijke bedoeling om de hogere regionen te bereiken met de alomtegenwoordige casual basic jeans.

Casual basic wordt lifestyle product

Kies uw favoriete kledingstuk uit verschillende modellen, pasvormen en wassingen, die uiteraard allemaal het hoogste niveau van draagcomfort en een feel-good garantie bieden. Deze designerstukken worden echte blikvangers door hun bijzondere details en fijne nuances waaraan het label veel belang hecht. Elk model is verfijnd met verzilverde knopen, een natuurlijke patchouli-geur of het kenmerkende pony-skin-label. Alle componenten zijn perfect gecombineerd: de knopen passen bij het stiksel het stiksel past perfect bij de ponyhuid en de ponyhuid met de knopen.

“Ga naar bed met een droom, word wakker met een doel!”
Een bijzondere slogan, en als stiksel maar één van de vele details die jacob cohen producten zo uniek maken.