Is het tijd om de werkplaats te upgraden?

Als u op zoek bent om uw werkplaats te upgraden met een nieuw ontwerp, overweeg dan het gebruik van beton, en bespaar wat geld. Beton in uw werkplaats is ook een fatsoenlijk afschrikmiddel tegen lawaai met bijvoorbeeld een beton cire werkblad. Beton is sterker dan hout, en stiller dan metaal. Het is ook super goedkoop.

En als u uw buren wilt sparen, kunt u overwegen een waarschuwing achter te laten over het lawaai dat u maakt. Je betaalt er niet voor om het geluiddicht te maken – maar je zou je buren een beetje kunnen laten afvragen of je hen probeert te helpen door stil te zijn. En als u de moeite neemt om een geluidsprobleem op te lossen, doe het dan goed. Laat uw gereedschap niet de hele dag tegen elkaar kletteren.

Begin niet zomaar aan beton

Doe uw onderzoek – als u een beton cire werkblad gaat gebruiken in uw werkplaats, zorg er dan voor dat het niet te veel lawaai maakt. Zorg ervoor dat uw vloer dik genoeg is om comfortabel te kunnen werken, maar niet zo dik dat er trillingen ontstaan. Zorg ervoor dat je vloer droog en waterdicht is – anders zou je wel eens kunnen smossen.

Oefenen – Maak niet alleen beton om op te oefenen. Maak niet alleen een deel van je gereedschap van beton – maak je hele werkplaats van beton. Zoek uit hoe de materialen op elkaar reageren – beton zal veel sneller stuk gaan als je andere materialen in je werkplaats gebruikt. Maar als je serieus bent over bouwen, gebruik dan zoveel mogelijk beton. En probeer het misschien zelfs te verven. Wees voorzichtig met beton. Zorg ervoor dat je de gevaren begrijpt. Het is een zeer krachtig materiaal – maar ook zeer breekbaar. En als je niet voorzichtig bent, kun je je werkplaats in de grond stoppen, maar hem helemaal verliezen.

U hoeft uw eigen werkplaats niet te bouwen – veel mensen zijn op zoek naar een eigen werkplaats aan huis. Als u meer doe-het-zelfprojecten wilt uitvoeren, is het misschien het beste om gewoon te bouwen wat u zich kunt veroorloven, en uw keuzes te maken wanneer u het zich kunt veroorloven om verstandig te zijn. Uw doel voor uw werkplaats is dus om een aangename plek te zijn om te werken. En als je je eigen werkplaats gaat bouwen, maak hem dan sterk, maak hem geluiddicht, en maak hem mooi.

Beton is voor meerdere dingen geschikt

Trouwens, beton cire op een werkblad ook heel nuttig voor andere dingen – misschien raak je geïnspireerd om betonnen speelgoed en decoraties te maken om je werkplaats op te fleuren. Doe je onderzoek – maak uw winkel beton met het juiste ontwerp en veiligheidsmaatregelen. Zorg ervoor dat u geen geld verspillen. Als je gaat proberen om een mooie workshop te bouwen, moet je het een veilige plek om te werken te maken.