Mooie rode leren jas voor heren

rode leren jas heren

Onlangs heb ik mezelf een rode leren jas heren cadeau gedaan. Ik had al een aantal leren jasjes maar eentje in rood nog niet. Mijn vriendin was het er helemaal mee eens en vond het jasje stoer staan. Deze rode jas vind ik helemaal geweldig bij mijn zwarte jeans. Een opvallend jasje wat ik met veel plezier draag als ik ga stappen met mijn vrienden. Deze jas is van het merk Versano en heeft geweldige ritsjes en stiksels. Ik ben erg blij met dit leren jackje en hoop er nog lang plezier van te hebben.

Wintermaanden

rode leren jas heren

Mijn rode leren jas heren, is uitermate geschikt om te dragen in het voor- en najaar. Ik heb besloten om voor de koude wintermaanden ook een leren jasje aan te schaffen. De trendy jassen die ik in de webshop heb gezien vind ik er aantrekkelijk uitzien en ze beloven dat ik er in de winter warmpjes bijloop. In de koude winterperiode hang ik mijn rode leren jas heren in de kast, om deze vervolgens wanneer de temperatuur gaat stijgen, weer tevoorschijn haal. Rood vind ik een kleur voor de lente maar ook tijdens de frissere herfstdagen is deze tint toepasselijk. Kortom, deze jas is een aanrader voor mannen die voor kleur gaan!