Op aanhangwagenjacht? Dat wordt een Hapert!

hapert

Aanhangwagens worden door particulieren meestal gehuurd om bij een verhuizing de inboedel op een nette manier van het oude naar het nieuwe huis te brengen of om afval naar de stortplaats te vervoeren. Veel bedrijven zetten aanhangwagens zelfs nog veel vaker in en dat om de meest uiteenlopende redenen. Wanneer je in welke hoedanigheid dan ook vaak gebruikmaakt van zo’n handig verlengstuk van je auto, dan loont het de moeite er eentje aan te schaffen. Het is namelijk vast niet ontgaan dat het huren van deze ‘bakkies’ best prijzig kan zijn. Met een aanschaf voorkom je dat; uiteindelijk gaat dit zonder meer goedkoper uitvallen. Goede kans dat je dan overigens terecht komt bij een aanhangwagen van het merk Hapert, een merk dat bewierookt wordt om hun oerdegelijke kwaliteit én om hun veelzijdige assortiment, iets waarover je hieronder meer leest.

hapert

Welke soorten aanhangwagens heeft Hapert in het assortiment?

Het merk Hapert heeft onder meer de volgende typen aanhangwagens in hun collectie:

• Gesloten aanhangwagens: deze zijn, zoals de naam al doet vermoeden, volledig afgesloten, waardoor veilig en droog transport van goederen wordt gegarandeerd.

• Plateauwagens: deze hebben in tegenstelling tot gesloten aanhangwagens een open karakter. 

• Machinetransporters: ook deze aanhangwagens zijn open, ondanks het feit dat deze wagens in het bijzonder geschikt zijn om machinerie mee te verplaatsen.

• Kleine aanhangwagens, waarmee je uitstekend tuinafval kunt transporteren of kleine verhuizingen mee kunt uitvoeren, zij het dan wel bij droge weersomstandigheden.