Vliegengordijnen tegen beestjes

Niemand houdt van vliegen en muggen in zijn of haar huis. En in de zomer is de kans dat ze binnenvliegen door open deuren of ramen toch aannemelijk. Om dat te voorkomen, kies je voor vliegengordijnen. En die bestel je gemakkelijk via deze webshop. Vliegengordijnen zijn er in allerlei uitvoeringen en materialen. Je kunt ze ophangen bij deuren of ramen en vaak kun je zelfs kiezen welke kleur je je vliegengordijnen hebben wil. In iedere uitvoering hebben ze hetzelfde doel: vliegen, muggen en andere beestjes zo veel mogelijk buiten houden.

Overal en met opdruk

Vliegengordijnen zijn er niet alleen voor in je huis, maar bijvoorbeeld ook voor de caravan, tent of camper. Want ook daar wil je natuurlijk voorkomen dat je beestjes binnenkrijgt. Je kunt er bij de webshop voor kiezen om vliegengordijnen met opdruk te bestellen. Dan heb je niet een saai vliegengordijn, maar een gezellige print aan je deur hangen bijvoorbeeld. En je hebt je bestelling al binnen een paar dagen in huis. In de meeste gevallen zelfs de volgende dag al. Vanaf een besteding van 50 euro wordt je bestelling ook nog gratis verzonden.

De juiste maat

Vliegengordijnen moeten natuurlijk wel goed passen op je ramen of deuren. Het zou zonde zijn als er toch een kiertje was waar de beestjes wel doorheen konden. Daarom vind je op de website ook een meetinstructie. Zo weet je precies welk formaat er nodig is voor jouw vliegengordijnen. En je kunt de meeste vliegengordijnen gemakkelijk zelf aanpassen naar de precieze maat. De maten die verkocht worden zijn namelijk standaard formaten. Alle informatie en het aanbod vind je op de webshop. Je kunt deze bezoeken via deze link.